torsdag 10. november 2011

Videoer



Litt grønnsaksaction! De organsiske og sunne grønnsakene mot de "onde"!
De yngre generasjonene blir mer og mer opptatt av å være sunne, derfor kan vi også rette oss mot den yngre generasjonen!


Det er viktig å spise sunn mat, med bra kvalitet, se på alle disse fantastiske grønnsakene som du kan dyrke selv! Tomatene du kjøper ser kanskje fine ut, men har du tenkt på hvordan de blir dyrket? Det er ikke sikkert de er like fine på innsiden.....


Det kan være kjempeskummelt med for stort drivhus! Tenk så mye bedre med et eget lite drivhus innendørs, så slipper du å gå ut i mørket! Dette er også kjempepraktisk for de med liten plass uten hage! Spesielt familier i storbyer!


Eldre mennesker er også veldig opptatt av sunn mat, og de har gjerne tid til å pusle med dette på fritiden! 



Minidrivhuset kan være med på å lære barna om dyrking, og øke lysten  deres på sunn mat! Altså igjen en opplevelse familien kan dele og ta nytte av.


Med dette mener jeg at vi har en relativt bred måkgruppe, vi kan rette oss mot unge, miljø- og helsebevisste mennesker, så sant som familer og eldre! Selvfølgelig bør vi etterhvert se på kostnader, når vi vet ca hvor mye produktet vil koste, vil det også være lettere å segmentere og skrenke inn målgruppene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar